Hotpot

De Hotpot    

hotpot gloeiend          hotpot

De hotpot is een potje verkrijgbaar in 2 maten. Binnenmaat 8 cm en binnenmaat 12 cm.
Het hotpotje bestaat uit 2 onderdelen, een bodem en een top. Het potje zelf is gemaakt van Bio Soluble Fibre. In de binnenkant van de deksel van de pot zit een speciale laag, dit is een speciaal materiaal wat ervoor zorgt dat de binnenkant van het potje in enkele minuten een temperatuur bereikt van +/- 800 graden Celsius. Dit is ook ongeveer de temperatuur dat glas smelt.

Professioneel glasfusen is een dure hobby. Buiten dat heb je er een speciale oven voor nodig, iets wat voor veel mensen niet haalbaar is. Met dit gegeven kun je eigenlijk concluderen dat je in dit potje op kleine schaal, op een zeer betaalbare manier kunt glasfusen.

Wil je leuke, kleine glas-fuse projectjes maken zoals bijvoorbeeld hangertjes, rienge, armbanden maar ook sleutelhangers etc ?? Dan is dit misschien iets voor jou!
Voor een zeer aantrekkelijke prijs kun je al starten met je nieuwe hobby!

De hotpot is los verkrijgbaar met allerlei glasplaatjes, handige gereedschappen en onderdelen voor sieraden. Ervaring met glas is niet nodig, met de uitgebreide gebruiksaanwijzing en de tipsheets kan iedereen aan de slag.

Natuurlijk is het volgen van een workshop een pre! U leert alle ins en out, tips en tricks.