Workshop

Workshop      

Altijd al zelf unieke glazen hangers, ringen of oorbellen willen maken? En geen enkel idee hoe u dit doet? Of zoekt u inspiratie voor een gezellig creatief dagdeel met vrienden? U kunt bij ons een workshop glas smelten volgen, met altijd verrassend resultaat. 

Tijdens de workshop krijgt u informatie over glassoorten, de werking van de HotPot en de technieken voor het bewerken van glas komen aan bod. U leert glas snijden, breken en veilig met het glas werken.

Boekingen met kleine groepjes kan ook gewoon bij ons!

Belangstelling gekregen voor het werken met de hotpot? De lessen worden gegeven in ons eigen atelier, u kunt ook terecht met kleine groepjes. De duur is ongeveer 2,5-3 uur afhankelijk van het aantal cursisten. Afhankelijk van de complexiteit van de glaswerkjes en grootte van de groep worden ten minste één maar vaak ook twee glaswerkjes gefused. De groep bestaat uit maximaal 6 personen maar vaak ook minder waardoor er veel persoonlijke aandacht is en u de techniek goed onder de knie krijgt. U leert glas snijden en bewerken en onder deskundige begeleiding smelten in de hotpot in de magnetron. Iedereen gaat met twee complete hangers of een hanger met ring naar huis! Een leuke, leerzame, gezellige workshop om samen te doen met bijvoorbeeld vriendinnen, zussen, collega’s.

hotpot_nr_5

Er is geen voorkennis vereist voor deelname, iedereen kan het! De workshop kost 42,50 inclusief koffie/thee wat lekkers en het benodigde materiaal. Aansluitend is er de mogelijkheid om materiaal te kopen zodat u thuis verder aan de slag kunt.

Schrijf u direct in via dit formulier!

hotpot_microwave_glasfusing_imca_2

Bel voor meer info of het plannen van een workshop direct op 06-18251956  

hotpot-cursus-workshop-2              hotpot-cursus-workshop-1

Naast het geven van hotpot workshops geven wij ook nog andere glas-workshops en cursussen. Bekijk voor een kleine impressie onze cursistenpagina.

workshop-vleuten-fourty5-4      workshop hotpot     glasbakkerij-fourty5-workshop-mijnhotpot